Forsendelse & Retur

Forsendelsespolitik

Vi tilbyder hurtig levering til hele verden. Velkommen til at samle dette websted og fortælle dine venner og familie, glad shopping!

1. Når du bestiller en bestilling, modtager du straks en ordrebekræftelsesmeddelelse. Hvis du ikke modtager bekræftelses-emailen, kontakt os straks.

2. Bekræft din forsendelsesadresse før du betaler, du er bedst at forlade telefonnummeret for at kontakte. Giv venligst en gyldig e-mail-adresse og kontroller e-mails, efter du har købt for opdaterede oplysninger.

3. Varer sendes normalt inden for 12-24 timer efter betaling er blevet bekræftet (lør og søn og de fleste nationale helligdage undtaget).

4. Vi bruger normalt DHL, EMS, UPS eller FedEx til at levere dine varer direkte til din dør, så sørg for at du er hjemme, når pakken ankom til din dør.

5. Når vi sender din pakke, sender vi dig sporingsnummer, når det er tilgængeligt. Pakketransiteringstid tager normalt 5-10 arbejdsdage afhængigt af destination, ferie og faktorer ud over posttjenesteens kontrol. Hvis der er en lille forsinkelse, skal du have mere tålmodighed. Mange tak for at støtte os.

Udvekslingspolitik

1. Vi tillader kun en komplet restitution for varer, der har problemer forårsaget af os.

2. Vi accepterer udvekslinger for en forkert størrelse eller farve inden for 10 dage efter den oprindelige ordren afsendelsesdato. Kontakt os venligst med din ordre ID og ordre detaljer, som vil hjælpe dig. Tilbagemelding nu!

3. Du skal kontakte os, inden du sender varen tilbage, vi giver den rigtige returadresse. Alle emner sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand i. e. Ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.

4. Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragtbrevet for forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.

5. Venligst send os sporingsnummer, når du sender pakken tilbage.

Returpolitik

1. Vi tillader kun at returnere for varer, der har problemer forårsaget af os, håber din venlige forståelse.

2. Du kan returnere dine produkter til fuld refusion (minus porto omkostninger), hvis de er uåbnede og i salgbar tilstand til adressen nedenfor.

3. Send os en e-mail med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage, og lad os vide, hvilke produkter du vender tilbage til. Sørg for, at produkterne er pakket sikkert og sikkert. Vi kan ikke acceptere ansvar for varer, der går tabt eller beskadiget under returprocessen. Vi anmoder derfor om, at du beder om et certifikat for udstationering, når du returnerer produkter pr. Post. Når vi har modtaget varerne, vil en tilbagebetaling blive handlet inden for 14 dage.

4. Varer skal returneres inden for 7 dage efter modtagelsesdato - ubrugt og indeholde alle de originale emballager og etiketter. Vi vil kreditere din oprindelige betalingsform, med undtagelse af 20% re-stocking / processing fee, håndteringsafgift og fragtgebyr fra os, kan ikke refunderes. Alle forsendelsesomkostninger forbundet med retur af varer er forbrugerens ansvar.